انواع پریز آنتن مرکزی- نصب آنتن مرکزی در کرج

ساخت وبلاگ

انواع پریز آنتن مرکزی

در هنگام خرید پریز آنتن مرکزی، دیجیتال مرکزی باید به موارد زیر توجه داشته باشیم:

دسته بندی پریز بر اساس تعداد پریزهای مورد نیاز در هر مسیر سیم کشی:

به طور کلی پریزهای آنتن مرکزی به دو نوع انتهایی(ته خط) و عبوری (میانی) تقسیم می شوند که در زیر با آنها آشنا می شویم.

09121452710 - 02632533260

پریز انتهایی(ته خط) آنتن مرکزی:

در صورتی که در یک واحد تنها یک مصرف کننده پیش بینی شده باشد و از آن پریز به پریز دیگری سیم کشی نشده باشد و کابل مصرف کننده مستقیم از پشت اسپلیتر یا آمپلی فایر آنتن مرکزی به مصرف کننده رسیده باشد، از پریز آنتن مرکزی انتهایی استفاده می شود.

همچنین در مواردی که در یک محل بیش از یک یک پریز در مسیر تعبیه شده باشد، آخرین پریز (ته خط) در مسیر سیم کشی، پریز انتهایی آنتن مرکزی استفاده می شود.

از این نوع پریز در اماکن با تعداد مصرف کننده کم  و یا واحدهای با متراژ کم که تنها یک مکان برای قرارگیری گیرنده (تلویزیون) پیش بینی شده باشد استفاده می شود.

پریز انتهایی آنتن مرکزی

تصویری از یک پریز انتهایی آنتن مرکزی را مشاهده میکنید که با یک فلش ورودی نشان داده است.

پریز عبوری(میانی یا بین راهی) آنتن مرکزی:

در صورتی که در یک محل بیش از یک پریز در مسیر سیم کشی آنتن مرکزی پیش بینی شده باشد از پریز عبوری(میانی) آنتن مرکزی استفاده می شود. به این صورت که کابل کواکسیال آنتن مرکزی ورودی به واحد ابتدا به ورودی پریز میانی آنتن مرکزی سربندی شده، سپس از خروجی پریز  میانی به ورودی پریز بعدی بسته می شود.

ورودی و خروجی پریز با دو فلش کوچک روی بدنه پریز مشخص شده است.

لازم به ذکر است که با توجه به افت سیگنال در موارد استفاده از پریز های عبوری، کیفیت جنس بدنه و مواد اولیه به کار رفته در تولید پریز تاثیر به سزایی در کیفیت تصویر دریافتی خروجی ایفا می کند. شرکت سما الکرونیک ارائه دهنده بروزترین محصولات آنتن مرکزی و همچنین پریز آنتن مرکزی آماده ارائه مشاوره به همکاران و سازندگان  محترم می باشد.

پریز میانی آنتن مرکزی in out

پریز میانی یا بین راهی آنتن مرکزی(به فلش های ورودی و خروجی توجه فرمایید) با دو خروجی مجزا.

مشاهده محصولات پریز آنتن مرکزی

آشنایی با شرکت سما الکترونیک دانلود رزومه شرکت تماس با سما الکترونیک

دسته بندی انواع پریز آنتن مرکزی بر اساس تعداد خروجی:

پریز آنتن مرکزی تک خروجی:

در صورتی که در یک ساختمان، مصرف کننده فقط مایل به دریافت سیگنال آنتن مرکزی از رنج فرکانسی 5 الی 850 مگاهرتز باشد از این نوع پریز استفاده می شود. در این صورت فقط فرکانسهای مربوط به تلویزیون ملی روی باند UHF یو اچ اف و VHF وی اچ اف جهت دریافت با گیرنده دیجیتال را دریافت خواهند نمود.

پریز انتن تک خروجی

پریز آنتن مرکزی دو خروجی:

 فرکانس پریزهای 2 خروجی آنتن مرکزی نیز مشابه پریزهای تک خروجی می باشد (5 تا 850 مگاهرتز). با این تفاوت که در این پریزها یک خروجی رادیو FM تعبیه شده است. اما با توجه به این که تمامی شبکه های رادیویی ملی از طریق گیرنده دیجیتال قابل دریافت می باشن، عملا خروجی اف ام رادیو پریز دو خروجی بلااستفاده خواهد بود.

همچنین برخی از پریزهای دوخروجی آنتن مرکزی شامل یک خروجی فرکانس پایین آنتن و یک خروجی فرکانس بالا برای خروجی ماهواره می باشد.

پریز دوخروجی آنتن ماهواره

پریز سه خروجی آنتن مرکزی

پریزهای سه خروجی آنتن مرکزی دارای یک خروجی آنتن با بازه فرکانس 5 الی 850 مگاهرتز، یک خروجی رادیو با  فرکانس مشابه خروجی آنتن و یک خروجی SAT فرکانس بالا در محدوده 850 تا 2500 مگاهرتز جهت دریافت فرکانس کانالهای دیجیتال (ماهواره) می باشد.

در مواردی که بخواهیم یک سیگنال با فرکانس بالا و یک سیگنال با فرکانس پایین را دریافت کنیم از پریز سه خروجی استفاده می شود. در واقع زمانی که بخواهیم کانالهای ماهواره و شبکه های داخلی را از یک پریز با یک خط اصلی دریافت کنیم از این پریز استفاده می کنیم.

پریز سه خروجی سه کار آنتن مرکزی پریز 3 خروج آنتن مرکزی ماهواره

مشاهده محصولات پریز آنتن مرکزی

آشنایی با شرکت سما الکترونیک دانلود رزومه شرکت تماس با سما الکترونیک

09121452710 - 02632533260 

نصب آنتن مرکزی در کرج

فروش آنتن مرکزی در کرج

نصب آنتن مرکزی در کرج...
ما را در سایت نصب آنتن مرکزی در کرج دنبال می کنید

برچسب : انواع پریز آنتن, نویسنده : karajantennao بازدید : 790 تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 ساعت: 15:58